Neljäs viikko

Maanantai

Koulussa alkoi projektiviikko, johon mekin pääsemme osallistumaan. Olemme mukana "Makeup Arts" nimiseen projektissa, jossa oppilaat tekevät toisilleen meikkejä, niistä otetaan kuvat ja parhaimmat ripustetaan esille lauantaina järjestettävässä avoimien ovien päivässä. Aamumme alkoi koululla järjestettävällä aamupalalla, johon oppilaat toivat ruokaa kaikille jaettavaksi. Sen jälkeen siirryimme meikki luokkaan ja Stella meikattiin. Luokassa soi musiikki ja mekin pääsimme soittamaan vähän suomalaista musiikkia. Pääsimme ajoissa kotiin ja vietimme loppuillan asunnolla.

Tiistai

Tiia lähti aamulla yksin kohti koulua, sillä kaikki muut olivat kipeänä. Pääsin siellä tekemään kahdelle opiskelijalle meikit. Oppilaiden ja opettajien mielestä ne olivat erittäin hyvin onnistuneita ja siitä tuli hyvä mieli :) Pian päivä olikin jo ohi ja pääsin Stellan ja Marcin kyydissä takaisin, sillä Stella oli käynyt lääkärissä. Asunnolle päästyämme katselimme koko illan vain elokuvia.

Keskiviikko

Aamulla Tiia ja Stella lähtivät käymään Lisan kyydillä lääkärissä. Stella oli edellisenä päivänä saanut antibiotit, mutta selvisikin hänen olevan allerginen niille. Lääkkeet saatuamme kävimme kaupassa ostamassa ruokatarvikkeita ja menimme asunnolle katsomaan smurffeja. Loppuillan vietimme elokuvia katsellen.

Torstai

Torstaina pääsimme kaikki jo kouluun ja saimme meikata itsemme! Tämän jälkeen siirryimme kasvohoito luokkaan seuraamaan mitä siellä tapahtui. Koulun jälkeen lähdimme Kölniin, missä taas vierähtikin koko päivä.

Perjantai

Perjantai oli viimeinen koulupäivämme ja pääsimme Jennyn ja Suvin kanssa lastenhoitajaopiskelijoiden järjestämälle radalle auttamaan. Rataa tuli kiertämään n. 80 päiväkoti ikäistä lasta. Pääsimme ajoissa koulusta ja Tiia ja Stella päättivät lähteä vielä viimeisen kerran Kölniin, kuluttaen siellä loppu päivän.

Lauantai

Aloitimme lauantaina jo vähän siivoamaan ja pakkaamaan. Kävimme myös viimeisen kerran kaupassa ja ostamassa viimeisiä tuliaisia. Muuten koko päivä kului asunnolla.

Sunnuntai

Sunnuntai meni pakatessa ja asuntoa siivoilleissa.

Kotiin lähtö:

Aamu alkoi rauhallisesti mutta kellon tullessa 11, alkoi taas tapahtua. Lähdimme vähän jälken kahdentoista kohti junaa, jolla pääsimme Kölniin. Meillä viidellä oli yhteensä 12 matkalaukkua, joka hankaloitti junilla kulkua. Kölnistä pääsimme junaan ja sillä Düsseldorfiin. Olimme erittäin ajoissa kentällä ja saimme rauhassa käydä syömässä. Pian saimmekin viedä laukut ja mennä turvatarkastuksesta. Lentomme oli onneksi ajallaan ja olimme hieman jälkeen kymmenen Suomessa, josta kaikki jatkoivat matkaansa kotiin.

Kommentit

Suositut tekstit