Kolmas viikko

Maanantai


Aloitimme päivämme englannin tunneilla, jossa kävimme läpi adjektiivien ja adverbien eroja. Tämän jälkeen seurasimme asiakaspalvelu tunteja, jolloin olimme hierontaluokassa. Stella pääsi tekemään Nooralle hieronnan ja sen jälkeen pääsimme kotiin. Loppu illan vietimme väsyneinä elokuvien parissa.


Tiistai


Aamu alkoi hyvin, sillä ensimmäisenä oli englannin tunti, jossa pääsimme kertomaan oppilaille Suomesta ja koulustamme. Heillä oli onneksi kysymyksiä ja he olivat kiinnostuneita kuuntelmaan. Jaoimme esityksemme päätteeksi Fazerin sinistä, Gifuja ja salmiakkia, suklaasta ainakin pidettiin. Seuraavana meillä oli kasvohoitoja, jossa pääsimme vihdoin tekemään jotain. Stella sai tehdä yhdelle oppilaista kasvohoidon ja Noora teki Tiialle. Opettaja ja oppilaat ohjasivat Stellaa ahkerasti, mutta Noora jäi huomiotta, joka vaikeutti hoidon tekoa. Saimme kuitenkin molemmat hoidot tehtyä. Käytimme Baborin tuotteita, joista pidimme. Viimeisenä olimme seuraamassa ehostustunteja, jossa harjoiteltiin morsiusmeikin tekoa. Sitten pääsimmekin jo kotiin, josta Stella ja Tiia suunnistivatkin melkein heti kohti Kölniä. Paras päivä tähän mennessä!


Keskiviikko


Olimme aamulla seuraamassa jalkahoitoja, samalla tavalla kuin aina aikaisemminkin. Päivällä meille tehtiin marikyyrit. Tekijöinä olivat ensimmäisen vuoden oppilaat ja se oli yksi heidän ensimmäisiä kertojaan. He olivat hieman jännittyneitä, mutta kaikki sujui hyvin ja loppua kohden he rentoutuivat hieman. Pääsimme myös antamaan pari vinkkiä heille :) Nooralla oli hieman kipeä olo, joten hän lähti aikaisemmin kotiin. Koulusta päästyämme vietimme koko päivän asunnolla!


Torstai


Noora jäi vielä kotiin lepäämään, kun Stella ja Tiia lähtivät aamulla kohti koulua. Pääsimmekin heti hierottaviksi. Se oli mukavaa vaihtelua istumiselle. He käyttävät paljon öljyä ja he tekevät "energianpäästöjä". Toisin sanoen osa liikkeistä tapahtuu ilmassa eikä iholla. Osa liikkeistä oli todella siveleviä, mutta hieronta oli kuitenkin positiivinen kokemus. Seuraavaksi pääsimmekin kirjoittamaan tätä blogia, sillä he jatkavat samojen hierontojen parissa. Seuraavalla välitunnilla istuimme pahaa aavistamattomina käytävällä, kun näimme Marcin lähestyvän meitä. Pääsimmekin hänen mukanaan musiikintunnille, jossa lauloimme erilaisia lasten lauluja! Mekin pääsimme vähän esiintymään kun lauloimme Jaakko-kulta, Hämä-hämähäkki ja tuiki tuiki tähtönen -laulut, josta oppilaat ja Marc olivat innoissaan. Suomi kuulosti heidän mielestään hauskalta. Näiden tuntien jälkeen pääsimmekin jo kotiin ja tilasimme porukalla ruokaa. Loppuillan vietimme jälleen elokuvien ääressä.

Perjantai

Kouluun selvisivät taas vain Tiia ja Stella, Nooran ollessa edelleen kipeänä. Aloitimme aamun kemian tunneilla, ehkä. Voi olla fyysikkaakin. Tunnilla kuitenkin käsiteltiin metallin rakennetta(?) , istuimme hiljaa tuntien ajan, sillä meille ei taaskaan kerrottu mitään. Seuraavalla tunnilla seurasimme kun oppilaat kirjoittivat jotakin kirjettä jollekkin rouvas henkilölle, kirjeen aihetta emme tienneet. Tämän jälkeen pääsimmekin taas kertomaan koulustamme ja Suomesta. Oppilaat ja opettaja olivat erittäin kiinnostuneita aiheesta ja kyselivät paljon. Esityksen pitämiseen menikin reilu tunti! Pian tämän jälkeen pääsimmekin jo kotiin ja siellä vietimmekin loppu illan.

Lauantai

Stella ja Noora viettivät rauhallisen kotipäivän, Tiian lähtiessä Kölniin shoppailemaan. Kauppareissullaan tiemme kohtasivat ja kävelimme samaa matkaa asunnolle!

Sunnuntai

Aamumme alkoi kun Marc ja Lisa tulivat kymmenen aikaan hakemaan meitä ja lähdimme kohti Hollantia. Menimme Maastrichtiin, jossa kävimme kaikki porukalla syömässä, jonka jälkeen lähdimme shoppailemaan. Siellä ollessamme näimme karnevaalin, joka oli aika hupaisaa :) Ihmiset olivat panostaneet asuihinsa ja katuen laidat olivat täynnä ihmisiä. Musiikki raikui autoista, jotka ajoivat kujilla, joita ihmiset piirittivät. Kolmen aikaan tapasimmekin porukalla jälleen ja lähdimme kohti kotia! Loppu päivän makoilimme osa sängyissämme ja toiset sohvilla.

Kommentit

  1. Teillä on ollut hyvä viikko, sairasteluja lukuunottamatta. Tuskin maltan odottaa, että pääsette lisäämään tänne niitä kuvia, mm. karnevaalaista ja koulusta.
    Mukavaa viimeistä viikkoa, ensi viikolla tavataan! Terkuin Kaisa

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit