Toinen viikko

Maanantai

Maanantai aamu alkoi englannin tuntien parissa, missä oppilaat kyselivät meiltä asioita ja kertoivat myös itsestään. Tämän jälkeen siirryimme katsomaan asiakaspalvelu tunteja. Kaikki heidän asiakkaansa ovat opettajien tuttuja, joka sai tilanteen vaikuttaan siltä, että se ei ollut edes asiakaspalvelutilanne. Oli hieman epämukava seurata hoitoja, erityisesti hierontoja, sillä asiakkaalla ei ollut yhtään "yksityisyyttä". Kaikilla tekijöillä sekä asiakkailla oli todella huono ergonomia. Heidän hoitotuoleissaan ei ole pääaukkoa eikä käsitukia. Asiakkaan niska hierotaan hänen istuessaan, jolloin hänellä on peitteenään vain pieni pyyhe, jos sitäkään.
Koulun jälkeen lähdimme Kölniin. Ilta vierähtikin siellä ja asunnolle palatessamme kävimmekin melkeimpä heti nukkumaan.

Tiistai

Tiistaina olimme taas englannin tunneilla, jossa jälleen opiskelijat kyselivät meiltä ja kertoivat itsestään. Tämän jälkeen siirryimme ehostuksen tunneille, jossa opiskelijat harjoittelivat smokey eye-meikin tekoa. Koulun jälkeen menimme asunnolle, jossa vietimme loppuillan.

Keskiviikko

Aamumme alkoi jalkahoitoja seuratessa. Heidän hoitotuolinsa ovat erittäin huonot, joka tekee sen, että jälleen asiakkaalla ja tekijällä on huono ergonomia. Jalkahoito tunnin jälkeen saimme mennä kirjoittamaan blogiamme, joka useiden teknisten vaikeuksien kautta onnistui lopulta. Tämän jälkeen saimme lähteä kotiin. Stella ja Noora lähtivät Suvin ja Jennyn kanssa Kölniin, Tiian jäädessä lepäämään asunnolle.

Torstai

Kävelimme aamulla hyvissä ajoin koululle, joka oli kokonaan piemänä ja ovet lukittuina. Tästä hämmentyneinä soitimme Marcille, joka kertoi meille koulupäivän olevan peruttu opettajien kokouksen vuoksi. Tästä hieman ärtyneinä astelimme takaisin asunnollemme, josta lähdimme, yllätys yllätys, Kölniin. Noora lähti jo aiemmin takaisin kohti Bergheimiä, Tiian ja Stellan jäädessä vielä Kölniin. Siellä kävimme vierailemassa Kölnin tuomiokirkossa. Sieltä lähdimme takaisin kohti asuntoa, missä vietimme loppuillan.

Perjantai

Aamulla aloitimme päivän matematiikalla, josta emme ymmärtäneet mitään. Tämän jälkeen siirryimme dermatologian tunneille, josta emme myöskään ymmärtäneet mitään. Pääsimme aikaisin koulusta ja kävimme Kölnissä.

Lauantai

Vietimme rauhallisen kotipäivän, sillä luulimme lähtevämme Sunnuntaina käymään Hollannissa. Kävimme päivällä hakemassa ruokaa läheiseltä kiskalta ja kävimme samalla kaupassa.

Sunnuntai

Sunnuntaikin vietimme rauhallista kotipäivää ja pelasimme paljon korttia.

ps. Meillä on ollut teknisiä vaikeuksia kuvien lisäämisessä, joten lisäämme ne myöhemmin :)

Kommentit

Suositut tekstit